ATOS for Education

 

Kompletan edukacijski  paket za 3D skeniranje i kontrolu

"ATOS for Education" je potpuni paket za teorijsku i praktičnu nastavu u školama, visokoškolskim ustanovama i sveučilištima. GOM edukacijski  paket sadrži  industrijski hardver i softver za 3D skeniranja i  kontrolu, ali i nastavne materijale za predavanja i laboratorijske pokuse, spremne za uporabu, s detaljnim popratnim informacijama. Uz to, nudimo odličan inspekcijski program za studente, praktičnu obuku za instruktore i stručnu podršku iskusnih inženjera.

Sadržaj:

 • industrijski hardver ATOS Core i softver za 3D skeniranja i kontrolu
 • pripremljene laboratorijske vježbe
 • nastavni materijali s detaljnim popratnim informacijama
 • inspekcijski softver za studente s video uputama
 • podrška:
  • stručna pomoć iskusnih inženjera
  • praktično osposobljavanje za instruktore

Industrijski hardver

Provjereni industrijski ATOS Core 3D skener sa stolnim stalkom, računalom za obradu slika i GOM Scan programom tvori optimalan paket za edukaciju sa ciljem da 3D skeniranje postane utemeljen industrijski standard za povratno inženjerstvo i osiguranje kvalitete.

Inspekcijski program - GOM Inspect >>

GOM Inspect je besplatni programski paket za 3D pregled i obradu poligoniziranih mreža, analizu oblika i dimenzija 3D oblaka točaka, za prijenos podataka dobivenih trodimenzionalnim digitalizatorima, laserskim skenerima, kompjutorskim tomografima i drugim sličnim uređajima,  kao i preglednik za CAD i zapise GOM softvera. Priručnici i video tutoriali korak-po-korak objašnjavaju program korisnicima.

Nastavni materijali, laboratorijske vježbe

"ATOS for Education" paket sadrži potpuno razrađene materijale za  laboratorijske vježbe. Moduli, spremni za korištenje, omogućuju postupni uvod u optičko mjeriteljstvo, od pripreme mjernih projekata do potpune  kontrole i izvještavanja. Osim laboratorijskih vježbi, paket sadrži prateći materijal za predavanja s popratnim informacijama.

Moduli:

 • 3D skeniranje za povratno inženjerstvo i brzu izradu prototipova

  Ovaj modul je fokusiran na 3D skeniranje visoke kvalitete, obradu mreža i izvoz podataka za programe povratnog inženjerstva i brze izrade prototipova.
 • 3D skeniranje za 3D kontrolu

  U 3D inspekcijskom  modulu prikazan je cijeli postupak  kontrole , uključujući i strategije usklađivanja, usporedbu sa CAD, tolerancije položaja i oblika, kontrolu i mjerne izvještaje.

Studiji i discipline

Optičko mjeriteljstvo i GOM mjerni sustavi sve su više integrirani u nastavne programe na sveučilištima i ustanovama za visoko obrazovanje. "ATOS for Education" paket se koristi u različitim studijima i disciplinama, kao što su:

 • Strojarstvo / mehatronika
 • inženjering
 • Industrijske mjerne tehnologije
 • Dizajn i CAD/CAM
ATOS 3D skener je pouzdano i učinkovito rješenje za različite primjene uključujući i kontrolu kvalitete, povratno inženjerstvo, brzu izradu prototipova, glodanje i izradu alata te digitalno modeliranje i montažu.

Edukacijski start paket

GOM "Education Starter Package" nudi školama, visokim učilištima, institutima i sveučilištima besplatan uvod u optičko mjeriteljstvo.

http://www.gom.com/fileadmin/user_upload/systems/request-education-package_en.jpg

Paket sadrži nastavne materijale i detaljne popratne informacije, kao i program GOM Inspect s uzorcima skupova podataka za obradu i analizu. Uz to, korisnici će dobiti plakat o mjerenju 3D oblika i dodatne informativne materijale: brošure i letke.

Preuzmite svoj besplatni primjerak GOM "Education Starter Package" >>

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

start paket
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
topomatika logo