ARAMIS SRX - Senzor za vrhunske aplikacije

 

Novi ARAMIS SRX je 3D mjerni sustav za dinamičko mjerenje 3D koordinata, 3D pomaka i površinskih deformacija. Donosi najnoviju tehnologiju kamera s osjetljivim senzorom od 12 megapiksela. ARAMIS SRX posebno je dizajniran za mjerenja brzih efekata, može snimati do 2000 slika u sekundi. Pogodan je za analizu sudara gdje se standardno koristi brzina snimanja od 1000 slika u sekundi u HD formatu. Zbog visoke razlučivosti i velike brzine, ARAMIS SRX senzor savršeno je prilagođen zahtjevnim aplikacijama. Senzor je razvijen za industrijske primjene, posebna je pažnja dana na stabilnost, pouzdanost procesa i jednostavnost korištenja.

ARAMIS Tehnologija

Senzor

 • 3D senzor visoke razlučivosti, najnovija tehnologija kamera, 12 megapiksela

  Visoka prostorna razlučivost omogućuje detekciju lokalnih učinaka naprezanja upotrebom velikih volumena mjerenja, kao i mjerenja niskih razina deformacija.

 • ARAMIS SRX za velike brzine - od 335 Hz u punoj razlučivosti, do 2000 Hz

  Omogućuje, primjerice, detaljno snimanje ponašanja dijelova tijekom određenog perioda.

 • ARAMIS SRX za zahtjevne aplikacije - 8 GB interne memorije, visoka razlučivost i velika brzina

  ARAMIS SRX posebno je dizajniran za napredne aplikacije koje zahtijevaju snimanje brzih sekvenci i mjerenje lokalnih efekata. 8 GB interne memorije omogućuje kombinaciju visoke razlučivosti i velike brzine.

 • Postavke za aplikacije sudara - HD format, 1000 Hz

  HD mod, posebno razvijen za primjene na području ispitivanja sudara, daje optimalnu veličinu slike u HD formatu s brzinom snimanja od 1000 Hz. Omogućuje sveobuhvatnu analizu brzih sekvenci u visokoj rezoluciji.

ARAMIS Professional
Novi softverski paket za istraživanje materijala i ispitivanje komponenata

ARAMIS Professional softver omogućuje kompletan tijek rada: od prikupljanja mjernih podataka, preko analize, do izrade mjernih izvještaja.

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar >>

Aramis SRX

 

 

 

 

 

 

topomatika logo