Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo,  ispunite upitnik

 

 

 

 

Zatražite prezentaciju: info@topomatika.hr

ATOS ScanBox 4105 - automatska inspekcija malih objekata

 

Najnoviju iz serije uspješnih GOM-ovih automatiziranih mjernih ćelija predstavit ćemo na sajmu BIAM 2014 u Zagrebu. Najmanja ATOS ScanBox mjerna ćelija, s integriranim najmodernijim ATOS Core 3D skenerom, idealna je za automatizirano mjerenje i kontrolu malih i srednje velikih objekata.

 

ATOS ScanBox 4105

je optički 3D mjerni uređaj za potpuno automatiziranu 3D digitalizaciju i inspekciju. Objedinio je optimizirane industrijske komponente, mobilnost i maksimalnu sigurnos u 3D standardiziranu mjernu ćeliju. Sadrži pouzdan softver i hardver koji uključuje robota, rotacijski stol i računalo za obradu rezultata. Ključni dio ATOS ScanBoxa 4105 je kompaktan, robotski upravljan ATOS Core 3D skener za brzo i precizno beskontaktno mjerenje.
 

Virtualna mjerna prostorija (VMR)

je softver za planiranje mjerenja i središnja kontrolna stanica za sve elemente ATOS ScanBoxa 4105. Jednostavno i pouzdano sučelje omogućuje potpunu kontrolu robota za koju nije potrebno specifično znanje programiranja. Programiranje, kompletna kontrola i izvještavanje mogu se pripremiti unaprijed, bez blokiranja sustava.

 

"Kiosk Interface"

sučelje za jednostavnu interakciju s mjernim uređajem automatski upravlja postupkom mjerenja i kontrole. Manja interakcija s korisnikom jamči visoku preciznost i kvalitetu rezultata, te zaštitu mjernih parametara, podataka i operativnog sustava.

 

Fotogrametrija

ATOS Core se može nadograditi tako da uključuje potpuno automatiziranu fotogrametriju koja daje precizan referentni sustav za 3D skeniranje, štedi vrijeme i smanjuje troškove. Fotogrametrija je potpuno integrirana u ATOS Professional softver.

 

Za male i srednje velike objekte

ATOS ScanBox 4105 pruža nove mogućnosti učinkovite automatizacije za manje mjerne volumene. Pogodan je za potpuno automatiziranu 3D digitalizaciju i inspekciju malih i srednjih objekata, mase do 100 kg i dimenzija do 500 mm. Primjena uključuje kontrolu kvalitete u proizvodnji keramičkih, lijevanih i plastičnih dijelova. ATOS ScanBox 4105 se jednostavno premješta, ima i vlastite ugrađene kotače. Za rad je potrebno samo napajanje električnom energijom.

 

Kratki rokovi isporuke

ATOS ScanBox 4105 možete naručiti odmah! Postavljanje ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu na mjestu rada. Rokovi isporuke su kratki. Uključena je izjava o sukladnosti, dokumentacija, obuka i lokalna podršku korisnicima. To skraćuje vrijeme potrebno za implementaciju i smanjuje troškove održavanja.

 

U laboratoriju Topmatike d.o.o. možete razledati novi ATOS ScanBox 4105 i saznati kako ga iskoristiti i u vašim projektima.

 

  ScanBox u Topomatici

Saznajte više o praktičnoj primjeni ATOS ScanBoxa, pogledajte video prikaz upotrebe >>

i dogovorite prezentaciju >>

Tehničke karakteristike >>

ATOS Plus fotogrametrija >>

 
topomatika logo